Пон - Пет: 08:00-15:00 | Саб: 08:00-14:00 02 / 2741 000 ; 070 / 271 662
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје

За Пациенти

НИКОБ ЛАБ

СИТЕ ВИДОВИ НА ЛАБОРАТОРИСКИ АНАЛИЗИ

Биохемиска лабораторија

Дијагностичка лабораторија комплетно опремена со најновата генерација на Abbott лабораториска технологија.

Молекуларна лабораторија

Користиме валидирани и оптимизирани медоти за специфично, сензитивно и високо-репродуцибилно следење и анализирање.

COVID-19 тестирање

Лабораторијата за молекуларна дијагностика со својот целокупен капацитет Ви ја нуди потребната можност за брзо и прецизно тестирање за COVID-19.

Информации за пациентите

Дали е потребно претходно да се закаже термин?

Не, закажување не е потребно, освен земањето на брис/примерок во домашни или работни услови. Пациентите се примаат во текот на целото работно време на лабораториите. Предност имаат пациентите кои претходно имаат закажано термин. 

Колку долго се чекаат резултатите?

Во зависност од видот на анализите потребно е различно време за добивање на резултатите. Поголемиот дел од резултатите се издаваат уште истиот ден или во рок од 24 часа, додека некои анализи бараат подолг период. 

Како ги добивам резултатите?

1. Имаме најнова технологија на брзо испраќање на резултати преку e-mail. Кога Вашата анализа ќе биде готова, нашиот компјутерски систем веднаш Ви го испраќа резултатот на Вашиот e-mail.

2. Резултатите може да си ги подигнете од нашите две локации: бул. Борис Трајковски бр. 62, Општина Кисела Вода, Скопје или ул. Мајаковски бр. 3 (позади Броз кафе) Општина Центар, Скопје.

3. Резултатите исто така може да Ви бидат испратени по пошта. 

Како може да плаќам?

Можете да плаќате во готово, кредитна картичка или во банка по издадена фактура од страна на ПЗУ Никоб Лаб.