Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 08:00-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017 КОВИД-19 Тестирање Пон-Нед: 07:30-22:00
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје
Мајаковски бр.3
Центар, Скопје

Технологија

Abbott ArchitectPlus ci4100

Abbott Architect ci4100 е  реномиран и висококвалитетен анализатор за хемиски и имунолошки испитувања.