Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 07:30-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје

НИКОБ Лаб – Промотивни цени за алерготестови во текот на целиот месец Мај по повод светскиот ден на астмата

Сезоната на алергиите е во полн ек, а симптомите како кивање, кашлање, пецкање и чешање на очите и носот се најчести при алергиски реакции.

Отстранете го секој сомнеж и бидете сигурни што ги предизвикува овие симптоми.

Во Никоб лаб се изработуваат најсовремени квантитативни алерготестови преку крв од производителот Polycheck® произведени во Германија.

Предноста на тестовите кои се изведуваат преку крв:

 • Безбедност за пациентот- нема никаков контакт со алергените
 • Терапијата која ја прима за алергии нема никаква интерференција со тестот и не треба да се прекинува
 • Може да се изработи во било кое време
 • Сигурност во резултатот- точно ги идентификува алергените

По повод Светскиот ден на астмата, Никоб Лаб нуди промотивни цени на:

 • Панел за инхалациони алергени со 20 алергени
 • Панел за инхалациони алергени со 30 алергени
 • Педијатрискиот панел со 30 алергени

Дополнително нудиме и :

 • Панел за нутрициони алергени  со 30 алергени
 • Панел за нутрициони алергени со 10 алергени

Линк до опис на видови на алергени во панелите:

Цена:

 • Инхалационен панел со 20 алергени  – 2000 ден.
 • Инхалационен панел со 30 алергени – 3000 ден.
 • Педијатриски панел со 30 алергени – 3000 ден.
 • Прехрамбен панел со 30 алергени – 3000 ден.
 • Прехрамбен панел со 10 алергени – 1500 ден.

Истовремено, Ве известуваме дека продолжуваме со промоцијата за подарок, со секој направен Ковид 19 тест – ПСР тест, Брз антигенски тест или било која биохемиска анализа добивате на подарок шише преубаво црвено вино од новата урбана винарија Парагон.