Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 08:00-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017 КОВИД-19 Тестирање Пон-Нед: 07:30-22:00
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје
Мајаковски бр.3
Центар, Скопје

Новости

НИКОБ ЛАБ со нова мобилна локација – Бибај Групација (Качанички пат)

Ве известуваме дека од денес 24.09.2021 (петок) ќе биде отворен мобилен пункт за PCR и брзи антигенски тестови во комплекот на Бибај групација  –...

Продолжува промотивната кампања за лабораториски анализи

Ве известуваме дека до 30.09.2021год. е продолжена “Промотивната кампања за лабораториски анализи“, каде што имате можност за лабораториска проверка на лабораториски параметри по системи...

Промена на работното време на пунктовите за COVID-19 тестирање на Никоб Лаб

Почитувани, Ве информираме дека НИКОБ ЛАБ почнувајќи од 13.09.2021 (понеделник) воведува промена на работното време на следните пунктови за COVID-19 тестирање: Кисела Вода, Табановце...

Доделена Благодарница на Никоб Лаб

Здружението на родители на деца со ендокринолошки заболувања – „РАСТ“ преку претседателот Петровски и врачи симболична плакета на Д-р.Спец.Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ – директор...

Продолжува промотивната кампања за лабораториски анализи

Ве известуваме дека до 15.09.2021год. е продолжена “Промотивната кампања за лабораториски анализи“, каде што имате можност за лабораториска проверка на лабораториски параметри по системи...