Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 07:30-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје

Никоб Лаб од утре со прилагодено работно време за Ковид 19 тестирање

Прилагодувајќи се на интезитетот и интересот за тестирање за Ковид 19, Никоб Лаб го прилагодува работното време согласно потребите на корисниците,

➡️Понеделник – Сабота од 07:30 часот до 20:00 часот. Земање на брис за ПЦР тест до 18:00 часот, додека земање брис со брз антигенски тест до 19:00 часот. Резултати во текот на денот

➡️Недела од 07:30 часот до 16:00 часот, за ПЦР тестирање земање на брис најдоцна до 14:00 часот, додека земање брис со брз антигенски до 15:00 часот. Резултати во текот на денот.

Со Почит,

Никоб Лаб