Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 08:00-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017 КОВИД-19 Тестирање Пон-Нед: 07:30-22:00
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје
Мајаковски бр.3
Центар, Скопје

Контактирајте нѐ

Испратете порака

  Локација 1

  Бул. Борис Трајковски бр.62
  Општина Кисела Вода, 1000 Скопје

  • contact@nikoblab.mk
  • 02/ 2741 000
  • 071/321-017

  Локација 2

  ул. Мајаковски бр. 3
  Општина Центар, 1000 Скопје

  • contact@nikoblab.mk