Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 07:30-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје

Инфо за пациенти

Работно време

Работно време на Биохемиската лабораторија на Никоб Лаб е од 08:00 до 18:00 часот.

За земање брисеви за ПЦР ковид-19 тестирање е од 08:00 до 20:00 часот, а земање брисеви за брз антигенски тест е од 08:00 до 21:30 часот.