Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 07:30-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје

Blog 2 Columns

Продолжува промотивната кампања за лабораториски анализи

Ве известуваме дека до 15.09.2021год. е продолжена “Промотивната кампања за лабораториски анализи“, каде што имате можност за лабораториска проверка на лабораториски параметри по системи и дијагнози. Достапноста...
1 2 3 4 5