Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 07:30-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје

Blog 2 Columns

Никоб лаб – За една година сме најбрзо растечка лабораторија во државата заради достапноста, квалитетот и услугите со најниски цени

1 ГОДИНА НИКОБ ЛАБ, 1 ГОДИНА БРЗИ, ДОСТАПНИ И КВАЛИТЕТНИ Д-р.Спец.Субспец.Татјана Баевска Вучковиќ што значи за вас како Генерален Директор на Никоб Лаб првиот едногодишен јубилеј и...

НИКОБ ЛАБ – Ние не се шегуваме,  од утре Априлска роденденска промотивна цена од 1000 денари за PCR тест од 1 до 7 Април

Во пресрет на нашиот прв роденден  промовираме роденденска цена намалена од 1400 на 1000 денари со цел уште повеќе да ја доближиме услугата до граѓаните согласно нивните...

Промоцијата за бесплатен брз антигенски тест за млади од 0 до 18 години успешно ја завршуваме

Лабораторијата „Никоб лаб“ во февруари ја започна промоцијата за бесплатен брз антигенски тест за млади од 0 до 18 години по индикација, со цел да им помогне...

Никоб ЛАБ со промотивна цена за рано откривање канцер на дебелото црево

Месец Март е Европскиот месец за подигнување на свесноста за колоректалниот карцином, и токму заради тоа НИКОБ ЛАБ се вклучува во кампањата за превенција и негово рано...

Во Никоб Лаб бесплатен брз антигенски ковид тест во следниот период за сите деца и млади од 0 до 18 години по индикација

Никоб Лаб следејќи ја епидемиолошката состојба во државата, и имајќи во предвид дека вториот дел од школската година штотуку започна, анализирајќи ги препораките на Комисијата за заразни...
1 2 3 4 5