Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 08:00-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017 КОВИД-19 Тестирање Пон-Нед: 07:30-22:00
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје
Мајаковски бр.3
Центар, Скопје

Day

September 10, 2021
Почитувани, Ве информираме дека НИКОБ ЛАБ почнувајќи од 13.09.2021 (понеделник) воведува промена на работното време на следните пунктови за COVID-19 тестирање: Кисела Вода, Табановце и Богородица, додека работното време на COVID-19 пунктовите во Дојран и Струмица останува непроменето. Дополнително, Ве информираме дека новата цена за PCR тестови изнесува 1.600 денари, додека цената на брзиот антигенски...
Read More