Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 08:00-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017 КОВИД-19 Тестирање Пон-Нед: 07:30-22:00
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје
Мајаковски бр.3
Центар, Скопје

Day

August 31, 2021
Здружението на родители на деца со ендокринолошки заболувања – „РАСТ“ преку претседателот Петровски и врачи симболична плакета на Д-р.Спец.Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ – директор на Никоб Лаб, за партнерскиот однос, несебичната поддршка и придонес во унапредувањето на грижата за сите деца и децата со нарушувања во растот. Александар Петровски е претседател на здружението „Раст“ кое...
Read More
Ве известуваме дека до 15.09.2021год. е продолжена “Промотивната кампања за лабораториски анализи“, каде што имате можност за лабораториска проверка на лабораториски параметри по системи и дијагнози. Достапноста до лабораториските услуги можете да ги направите без претходна резервација на термин или со резервација на телефонскиот број 02/274-1000 или на e-mail адресата: contact@nikoblab.mk . Земањето на примероци е од...
Read More