Пон - Пет: 08:00-18:00 | Саб: 08:00-14:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017 КОВИД-19 Тестирање Пон-Нед: 07:30-22:00
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје

Промотивниот период на цените за PCR тестирање завршува во недела

Почитувани,

Ве известуваме дека промотивниот период на цените за PCR тестирање завршува во недела (15.08.2021г.)

Од понеделник (16.08.2021г.) имаме нови повисоки цени за PCR тестирање.

*Цените важат само за пунктовите во Кисела Вода, Табановце, Богородица, Дојран и мобилните пунктови.
*Цената на Аеродромите во Скопје и Охрид, останува иста согласно ценовникот за аеродромите.