Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 07:30-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје

Промотивна кампања за лабораториски анализи во месец август

Ве известуваме дека од 1.08.2021 година започнува “Промотивна кампања за лабораториски анализи во месец август“, каде што имате можност за лабораториска проверка на лабораториски параметри по системи и дијагнози.

Достапноста до лабораториските услуги можете да ги направите без претходна резервација на термин или со резервација на телефонскиот број 02/274-1000 или на e-mail адресата: contact@nikoblab.mk .

Земањето на примероци е од 08:00 – 13:00 часот (на гладно – со ноќно гладување).

Во Никоб Лаб сме опремени со hi-tech технологија од врвни производители на опрема и реагенси, во состојба сме да дијагностицираме здравствени проблеми од областа на репродуктивната медицина, кардиоваскуларните болести, коагулацијата, автоимуноста, како и широка палета на вообичаени биохемиски и молекуларно – дијагностички анализи.

Повелете во ПЗУ Никоб Лаб

Бул. Борис Трајковски бр.62 – Кисела Вода, Скопје

  • За клиентите и вработените на ПЗУ Никоб Лаб, ПЗУ Никоб Медикал и Групација Никоб следи 15% попуст на услугите.