Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 07:30-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје

Промена на работното време на пунктовите за COVID-19 тестирање на Никоб Лаб

Почитувани, Ве информираме дека НИКОБ ЛАБ почнувајќи од 13.09.2021 (понеделник) воведува промена на работното време на следните пунктови за COVID-19 тестирање: Кисела Вода, Табановце и Богородица, додека работното време на COVID-19 пунктовите во Дојран и Струмица останува непроменето.

Дополнително, Ве информираме дека новата цена за PCR тестови изнесува 1.600 денари, додека цената на брзиот антигенски тест останува непроменета и изнесува 1.000 денари.

             Во прилог е табелата на локациите на пунктовите и работното време:

За дополнителни информации поврзани со COVID-19 тестирање, може да не контактирате преку контакт центарот на НИКОБ ЛАБ на следниот телефонски број 02 274 1000.

Со почит,

Никоб Лаб