Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 07:30-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје

Продолжува промотивната кампања за лабораториски анализи

Ве известуваме дека до 15.09.2021год. е продолжена “Промотивната кампања за лабораториски анализи“, каде што имате можност за лабораториска проверка на лабораториски параметри по системи и дијагнози.

Достапноста до лабораториските услуги можете да ги направите без претходна резервација на термин или со резервација на телефонскиот број 02/274-1000 или на e-mail адресата: contact@nikoblab.mk .

Земањето на примероци е од 08:00 – 13:00 часот (на гладно – со ноќно гладување).

Во Никоб Лаб сме опремени со hi-tech технологија од врвни производители на опрема и реагенси, во состојба сме да дијагностицираме здравствени проблеми од областа на репродуктивната медицина, кардиоваскуларните болести, коагулацијата, автоимуноста, како и широка палета на вообичаени биохемиски и молекуларно – дијагностички анализи.

Повелете во ПЗУ Никоб Лаб

Бул. Борис Трајковски бр.62 – Кисела Вода, Скопје