Пон - Пет: 07:30-20:00 | Саб: 08:00-15:00 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017 КОВИД-19 Тестирање Пон-Нед: 07:30-22:00
Бул. Борис Трајковски бр.62
Кисела Вода, Скопје
Мајаковски бр.3
Центар, Скопје

Никоб Лаб Никоб Лаб е опремена со најсовремена лабораториска опрема. Сите тестови се вршат на автоматски хематолошки, биохемиски и имунохемиски анализатори кои се мрежно поврзани со компјутерски систем, што овозможува голема прецизност и точност во работата.
Биохемиска и молекуларно дијагностичка лабораторија ЗА НАС
Дијагностичка и молекуларна лабораторија Техники и реагенси од најновата генерација со бескомпромисен квалитет – за брзи и точни резултати. комплетно опремена со најнова
генерација лабораториска опрема
АНАЛИЗИ

НИКОБ ЛАБ

Биохемиска и молекуларно дијагностичка лабораторија

Oбезбедуваме услуги со најсовремена дијагностичка-биохемиска лабораторија и молекуларна дијагностика со можност за услуги во самата лабораторија како и лабораториски услуги во домашни услови.

Контакт центар: 02 / 2741 000 ; 071 / 321 017

Работно време

Пациентите се добредојдени од страна на високо обучени и искусни лабораториски техничари.

КОВИД-19 Тестирање07:30 - 22:00
Понеделник - Петок07:30 - 20:00
Сабота08:00 - 15:00

НИКОБ ЛАБ

СИТЕ ВИДОВИ НА ЛАБОРАТОРИСКИ АНАЛИЗИ

Биохемиска лабораторија

Дијагностичка лабораторија комплетно опремена со најновата генерација на Abbott лабораториска технологија.

Молекуларна лабораторија

Користиме валидирани и оптимизирани медоти за специфично, сензитивно и високо-репродуцибилно следење и анализирање.

COVID-19 тестирање

Лабораторијата за молекуларна дијагностика со својот целокупен капацитет Ви ја нуди потребната можност за брзо и прецизно тестирање за COVID-19.

0
Лаборанти
0+
Мобилни тимови
0
Ковид-19 пунктови

Online закажување на термин

Пополнете ја формата за онлајн закажување на термин

Мобилна апликација Nikob Medical

Апликацијата Nikob Medical е достапна за сите корисници на Android, iOS и Huawei мобилни телефони

Последна генерација на интергриран систем и PCR тестови

Реагенси со бескомпромисен квалитет за брзи и точни резултати

Мобилни екипи за безбедно и сигурно земање на примероци во Вашиот дом или работно место